Aloitan vuoden 2011 hieman etuajassa, sillä nyt on oikeasti otettava niskasta kiinni! Joulu on nautinnollista aikaa, mutta itse en voinut oikein täysin siitä nauttia, kun vatsassa kiputiloja aika tavalla ja WC-ankan kanssa minusta tuli jo melko hyvä kaveri, No eipä tarvinnut ainakaan WC-ankan yksin jouluaan viettää .

Tämä päivä ollut ensimmäinen päivä ilman sokeria ja hyvin se on mennyt, kun ei ole ollut houkutuksia. Kaupassa käydessä ei tosin voinut olla vilkaisematta karkkihyllyjen puoleen, mutta ajatteli vain, että ne eivät tee yhtään hyvää. Helppoahan tämä uuden elämän ja itsensä kuntoon laittaminen ei tule olemaan, mutta haasteita elämässä on oltava.

Tässä on tämän päivän murkinat:

Aamupala:

2 tattaririisipiirakkaa

voita

kalkkunaleikkelettä

Nälkä jäi, mutta kun loppui leivät ja leikkeleet, niin oli vain jaksettava. Muutaman kuivatun viikunan popsin lisäksi.

 

Lounas:

Savulohisalaatti, jossa oli salaattisekoitusta, lohta, maissia, parmesanjuustolevyjä, aurinkokuivattua tomaattia, pinjansiemeniä ja cashewpähkinöitä

vettä

 

päivällinen:

broileri-kookoskastike

basmatiriisiä

kuivattuja viikunoita

100% ruislimppua, voita

kuivattuja viikunoita

 

Aamulla olo oli ihan hyvä, kun töihin lähti. Pitkästä aikaa ei mihinkään koskenut tai mahaa vaivannut mikään. Töissä kävin Itiksessä syömässä salaatin ja melko nopeasti alkoivat kamalat kivut ja paineet. En ottanut ennen ruoka suolahappotabletteja ja olo oli sen mukainen, luultavasti siis proteiinit eivät päässeet sulamaan. Vatsa ei onneksi pahasti sekaisin mennyt, vaan saanut "nauttia" normaalista "tavarasta".

 

Iltapala:

Smoothieta, jossa mantelimaitoa, gojomarjoja liotettuna liotusvesineen, pakastesmoothiemarjoja, tocotreinolia, aitoa vaniljaa, raakakaakaojauhetta

ruisleipää, voita, magrejuustoa 17%

Nälissäni ja oli kyllä niin hyvääkin, hörpin sitten kokonaisen litran smoothieta. Vatsaa hieman kivisti sen jälkeen ja pöntöllä piti käydä usempaan kertaan. Ehkä seuraavan kerran tekee vain lasillisen, niin ei tule hörpittyä liikaa .

 

Mutta yhteenvetona tästä päivästä, niin täytyy sanoa paria kivistystä lukuunottamatta, paljon mukavampi päivä kuin pitkään aikaan. Kaikki vitamiinit ja lisäravinteen kyllä unohtunut ottaa, mutta ennen nukkumaanmenoa pitää maitohappobakteerit ja l-glutamiini vielä ottaa. Huomenna tarina taas jatkuu. Jos tavoitteeks ottais enemmän veden juontia. Nyt sitä varmaan arviolta tuli litran verran juotua kaiken muun nesteen lisäksi.