Nyt ollut jo viisi päivää ilman sokeria ja vehnää. Ainoana makeutusaineena ollut luomuhunaja, mutta sitä en ole vielä toistaiseksi laskennut sokereihin. Eilen meni hyvin sen suhteen, että ripulia ei ollut ollenkaan. Vatsa tosin oli todella turvoksissa ja kipeä sen vuoksi ja ilmaa oli valtavasti. Vessassa piti kyllä käydä, kun suolentoiminta niin vilkasta, mutta pysyi kiinteänä koko päivän, johon olen tyytyväinen. Väriltää uloste ei ollut kyllä paras mahdollinen, että huomaa maksalla olevan jotain sanottavaa asiaan. 

Tänään sitten ollut aivan mahdoton päivä. Vatsa aamusta asti ollut aivan holtiton ja ripulia ollut kaiken ruokailun jälkeen. Tosin ruokailu ollut epäsäännöllisempää ja lisäksi aamupalan söin vasta töissä, kun en jaksanut aamulla herätä. Mitään lisäravinteita ja vitamiineja en tänään ole ottanut. En tiedä voiko niillä olla vaikutusta, mutta tuskinpa.

Nyt olisi se viisi päivää mennyt, mutta vaikuttaa paljolti siltä, että suolen toiminta ei vielä ole kunnossa. Funkkarilääkärille varasin ajan, mutta se on vasta 7.2, joten siitä ei apua ihan tähän hätään saa. Täytyy nyt vain toivoa, että homma kääntyisi parhain päin.

Vuosi vaihtuu parin tunnin päästä, mutta nyt on väsy niin suuri, että käyn unten maille. Olisin toivonut tämän illan viettäväni ihastus-armastukseni kanssa, mutta hän halusi mieluummin olla kaverinsa kanssa. HIeman pettynyt olen, mutta minkäs asialle teet. Jos sitä jaksais yöllä herätä pommituksia katsomaan, mutta jos ei, niin näkee niitä nyt muulloinkin. Uusi vuosi ja uudet kujeet saavat tulla, niitä minä ainakin toivon todella paljon!